Раздел 4 от Видео курса: Добре дошло, бебе: Какво се случва сега?

Раздел 4 от Видео курса: Добре дошло, бебе: Какво се случва сега?

Photo by Christian Bowen / Unsplash

Видео курс "Подготовка за раждане"

Опитни акушерки и специалисти по раждането разкриват важни аспекти на бременността, техники за облекчаване на болката по време на раждане, и най-добрите практики за възстановяване след раждане. Старт Родител е създаден да осигури знания и увереност, необходими за спокойно и осъзнато родителство.

Гледай целия курс

Епизод 1: "Първият час след раждането"

Открийте значението на първия час след раждането и първия контакт между майката и бебето. Този епизод разглежда критичната важност на ранната връзка, която се установява между майката и новороденото. Научете за ползите от кожа до кожа контакт и как тези ценни моменти могат да подпомогнат здравословното развитие и емоционално съединение.

Епизод 2: "Следродилният период"

В този епизод разглеждаме какво може да очаквате през първите дни и седмици след раждането. Обсъдете съвети за самогрижа за майките и основните начини за грижа за вашето новородено. Разберете как да управлявате физическите и емоционални промени по време на следродилния период и как да създадете поддържаща среда у дома.

Епизод 3: "Кърмене"

Осведомете се за основите на кърменето, как да започнете, и как да преодолеете обичайните предизвикателства, които могат да възникнат. Този епизод предоставя ценна информация и практически съвети за поддържане на успешно кърмене, подпомагащо здравето и благополучието на вашето бебе.

Епизод 4: "Бебето"

Завършете с всестранен преглед на грижите за вашето бебе, като се фокусирате на хранене, сън и хигиена. Научете как да се грижите за основните нужди на вашето бебе, като същевременно поддържате здравословен ритъм на живот. Този епизод е изключително полезен за нови родители, които търсят насоки и подкрепа в първите месеци на родителството.