Раздел 3: Как да се справим с напрежението и тревожността по време на раждането

Открийте мир и спокойствие по време на бременността и раждането с помощта на медитацията за осъзнатост. В този епизод ще ви представим ефективни техники на медитация, които помагат за намаляване на стреса и тревожността, подобряват вашето емоционално благополучие и подготвят ума ви за предстоящото раждане. Потопете се в трансформативната сила на осъзнатостта и научете как да използвате тези методи, за да изживеете бременността си по най-здравословния и положителен начин.

Видео курс "Подготовка за раждане"

Опитни акушерки и специалисти по раждането разкриват важни аспекти на бременността, техники за облекчаване на болката по време на раждане, и най-добрите практики за възстановяване след раждане. Старт Родител е създаден да осигури знания и увереност, необходими за спокойно и осъзнато родителство.

Гледай целия курс

Епизод 1. Менталната настройка

Разглеждаме важността на позитивната ментална настройка и как тя може да повлияе на вашето преживяване по време на раждането.

Епизод 2. Медитация за осъзнатост

Представяме техники на медитация, които могат да помогнат за намаляване на стреса и тревожността по време на бременността и раждането.